David Gray White Ladder: The 20th Anniversary Tour

Concert

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de David Gray White Ladder: The 20th Anniversary Tour

  Traduction en français non disponible

  De Britse singer-songwriter David Gray – trotse eigenaar van meerdere platina platen, een handvol Brit Awards en een Grammy-nominatie – kondigt een concert aan in België. Op 7 april 2020 zal hij in de Lotto Arena de verjaardag van het iconische album ‘White Ladder’ vieren.

  Met ‘White Ladder: The 20th Anniversary Tour’ viert hij de 20e verjaardag van zijn gelijknamige, baanbrekende album. Hij brengt op 7 april ‘White Ladder’ in zijn geheel, met alle originele bandleden en de oorspronkelijke uitrusting, aangevuld met enkele van zijn andere grootste hits.

  ‘White Ladder’ werd door Gray uitgebracht via zijn eigen label en vond langzaam een eigen publiek. Het duurde een jaar voordat het album helemaal onderaan in de Britse hitlijsten verscheen, waarna het langzaamaan tot de eerste plaats wist te klimmen. ‘White Ladder’ stond uiteindelijk 3 jaar lang in de Britse top 100 (van mei 2000 tot maart 2003) en werd met hits als ‘Babylon’, ‘Please Forgive Me’, ‘Sail Away’, ‘This Year’s Love’ en ‘Say Hello Wave Goodbye’ een overdonderend succes. Tot vandaag is het een van de 30 meest verkochte Britse albums aller tijden. Er werden maar liefst 7 miljoen exemplaren van verkocht
  .
  De laatste jaren trad David Gray twee keer aan in een uitverkochte Roma. Eenmaal solo ter gelegenheid van ‘The Best of David Gray’ (2016) en een tweede maal in het voorjaar van 2019 met zijn elfde studioplaat ‘Gold In A Brass Age’ onder de arm.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Lotto Arena

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Merksem