Preuteleute Nog ene kè

Attention, cet événement a été annulé !
image - Preuteleute Nog ene kè

A propos

Helaas zien we ons genoodzaakt om de shows van Preuteleute in het Proximus Theater (1.400 bezoekers) in De Panne op zaterdag 14 maart en Capitole Gent (1.600 bezoekers) op zaterdag 21 maart uit te stellen. Het advies van de overheid om indoor evenementen met meer dan 1.000 bezoekers te verplaatsen wordt steeds dwingender en volgen we dan ook op in het belang van de algemene gezondheid. Alle ticketkopers krijgen ook een e-mail met deze boodschap. We zoeken samen met Preuteleute en met de zalen naar een nieuwe datum. Deze wordt later bekendgemaakt. We wensen de getroffen mensen veel beterschap, en hopen met de lente voor de deur dat het virus even snel verdwijnt als het is gekomen.
Bedankt voor het begrip.
Comedyshows.be

Wat zou ik nog ène ki willen doen in mijn leven? Mocht ik kunnen kiezen? Ik, persoonlijk, zou nog ène ki willen benjispringen in me bloten terwijl dat ik mij aftrek en probeer me kwak op te vangen als ik terug kaats… ’t is maar een gedacht. Ik vroeg het aan Ook Alain… Hij zei: “Ik zou nog ene kè willen optreden in het Kursaal, nog ene kè in de Capitole in Gent en achteraf in me bloten in de zèè gaan zwemmen met een komkommer in me gat…”

Ook Alain vroeg Alain een paar weken geleden tussen trappist 6 en 7: “Preuteleute ligt al een eind stil, ik zou nog ène keer willen optreden. Zou jij dat ook niet willen?” Alain zei: “Moe je nog een pint hebben?” Ook Alain zei: “Jaak.” En ze zwegen derover. Maar dat bleef maar spelen in hun hoofd… Nog ene kè…

Een bucketlist (letterlijk: emmerlijst) is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucketlist op. Ook mensen die gezond zijn en variatie in hun leven willen hebben, om bijvoorbeeld uit de dagelijkse sleur te raken, stellen een bucketlist op. (Wikidickipedia)

De keuze was rap gemaakt. Preuteleute speelt bijgevolg “nog ene kè”!
Een theatershow over bucketlists en andere zaken die je met een emmer doet. Over laatste en eerste keren, over en uit.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Humour / Comédie
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97719
Editer l'événement SEO Espace administration