Carmina Burana

Concert » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Carmina Burana

  Traduction en français non disponible

  Door de Russische Nationale Opera – Orkest, Koren en Ballet
  Franceconcert presenteert ‘Carmina Burana’, een van de beroemdste meesterwerken van de 20e eeuw, als een muzikaal en choreografisch evenement.

  Carl Orff baseerde zich op een verzameling lyrische gedichten toen hij in 1935 en 1936 ‘Carmina Burana’ componeerde. Het magistrale werk ging in première in 1937 in de Opera van Frankfurt. Sindsdien is het het grote publiek blijven fascineren en laat het niemand onverschillig. Het beroemde ‘O Fortuna’ waarmee het werk begint en eindigt, is nu wereldwijd bekend.

  Deze profane en Latijnse liederen, die met passie en kracht worden vertolkt door de koren en solisten, vertellen ons een verhaal over leven en dood, het lot en vooral de liefde. Bijna 100 artiesten zingen over de vreugde van de terugkeer van de lente en de geneugten van alcohol, het spel van het rad der fortuin en de dans van liefde en lust.

  In deze nieuwe productie van dit muzikale fenomeen voeren sensualiteit en emotie de boventoon, om te laten zien dat muziek, gebaar en woord onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

  Dit originele en pittige spektakel, dat een groot succes was in de 20e eeuw en wereldwijd werd uitgevoerd, gaat vanaf november 2020 op een grote Europese tournee en houdt halt in de Lotto Arena op 17 januari 2021.

  Kaarten kosten 42, 55 en 66 euro.
  Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Merksem