Informations pratiques

A propos de Slongs

Traduction en français non disponible

Funky hip hop, reggae & dancehall vibes voor fans van Halve Neuro, De Jeugd van Tegenwoordig en Raymond van het Groenenwoud

2019 was het jaar waarin Slongs scoorde met haar tweede album #GOEGAAN. Slongs omringde zich met enkele topmuzikanten en ging samenwerkingen aan met o.a. Raymond van het Groenewoud en Jack Parow. Na een geslaagde release en een drukke festivalzomer met opvallende passages op Suikerrock & Sfinks kondigt Slongs twee exclusieve zaalshows aan. Samen met haar live band, danseressen en special guests brengt ze in De Roma haar bekende hits en nieuwe songs van #GOEGAAN in een funky & opzwepende show met hip hop, reggae & dancehall vibes!

Achter de klinkende naam Slongs schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren. Ze ontpopte zich in amper twee jaar tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong. Met Lacht nor mij verscheen in oktober haar eerste boek. Het was ook de titel van dé Nederlandstalige zomerhit in 2013, bekroond met een MIA Award voor Beste Doorbraak. In 2015 bracht ze haar debuutalbum Goeien Dag uit bij Sony Music, wat meteen goed was voor goud. Sindsdien is ze een vaste waarde geworden in de Vlaamse muziekwereld.

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Autres événements : De Roma

Autres événements : Concert

Autres événements : Borgerhout