image - Bløf

A propos

Zelden is er een nummer gemaakt dat vanaf de eerste noot zoveel emoties oproept als Zoutelande. Met de waanzinnige hit, intussen meer dan twee jaar oud, deden BLØF en Geike Arnaert de landsgrenzen tussen België en Nederland vervagen. Het bloedmooie nummer spreekt een collectief bewustzijn aan dat niemand onberoerd laat. Een pareltje van een intense schoonheid dat we met z’n allen omarmen als was het ons eigen kind.

Zoutelande betekende voor BLØF, al meer dan twee decennia één van Nederlands populairste bands, ook de definitieve doorbraak in Vlaanderen. Wekenlang stond het nummer op de eerste plaats van zowat alle hitlijsten, met als apotheose de MIA-award voor Hit Van Het Jaar. Wat volgde was een glorietocht door ons land met wervelende shows in onder meer de Lotto Arena, de AB en op TW Classics.

Dit jaar zet de Zeeuwse band haar succes verder met een intieme clubtour. Voor hun jongste plaat Aan, het twaalfde studioalbum van BLØF, werkten ze samen met de producers van Typhoon en Rita Zipora. Het zorgde voor een nieuw geluid, waarin soul- en hiphopinvloeden nooit ver weg zijn. Tel daar een mengeling aan strijkers, blazers, beats en songteksten bij die altijd weten te raken, en we zijn vertrokken voor een onvergetelijke show van één van dé topbands uit de Lage Landen.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Pop / Rock / Pop-Rock
Encore plus d'événements Borgerhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97507
Editer l'événement SEO Espace administration