image - Smartschade

A propos

Hartverwarmende matinee met verdoken liedjes en muziekjes uit de schatkist der Lage Landen

Smartschade neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuse parels en slempige slapstick. Kortom, een juiste beschrijving is hiervoor nog niet uitgevonden, maar wordt al wel gespeeld door een even waanzinnig als wonderlijk sextet.

Met Gedeelde Smart werden reeds prachtige verdoken liedjes blootgelegd. Deze voorstelling, die op 20 maart 2016 ook al in De Roma stond, verwarmde kille zalen en veroorzaakte hier en daar een hoge bloeddruk of liet menig hart sneller slaan. Smartschade gaat nog iets verder en graaft nog dieper in de schatkist.

In de rangen vinden we nu ook nieuwkomer Mauro Pawlowski, connoisseur van velerlei muziekjes. Een wonderbaarlijke maar ijzersterke aanwinst bij een al indrukwekkende bezetting. Daarmee bestaat het sextet uit Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski , Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto en Stoy Stoffelen. In de gelederen vinden we dus enkel adepten van het betere lied, dat ze dan ook alle eer zullen aandoen met smachtende vocalen en vingervlugge riedels.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Chanson néerlandophone
Encore plus d'événements Borgerhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97504
Editer l'événement SEO Espace administration