Attention, cet événement est complet !
image - Arno (sold out)

A propos

Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeventig! Arno, Oostendse idool viert zijn zeventigste verjaardag. Met dit jaar als cadeau voor 'le plus beau' een verse single: 'Tjip, tjip, c'est fini', een voorsmaakje van de nieuwe CD 'Santeboutique'.
Voor de jongelui die deze rasperformer toch (nog) niet zouden kennen: Arno is al zo'n halve eeuw hofleverancier van de meest originele eurobluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles et Les Lulus of The Subrovnicks. Daarnaast maakt hij ook steeds plaats voor de meest ontroerende chansons, dikwijls ook 'in 't Frans', waarvoor hij in Frankrijk zelfs al als 'ridder Arno' werd geëerd (en ondertussen natuurlijk ook al ereburger van zijn huidige thuisstad Brussel).

Arnoud Charles Ernest Hintjens – een geboorteakte liegt niet – is ondertussen zowat de enige Belg met een reputatie en repertoire die zich kunnen meten met Aznavour, Bécaud en Brel. Vandaag is hij de levende legende wiens concerten nog steeds een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk, die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garageblues. 

Putain, putain! Niet te missen.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Pop / Rock / Pop-Rock
Encore plus d'événements Vlaams-Brabant
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97289
Editer l'événement SEO Espace administration