Don kosakenchor russland

image - Don kosakenchor russland

A propos

Winter in Russia
 
Het Don KosakenChor Russland is een graag geziene gast op de internationale concertpodia in Europa en ganse de wereld. Deze Russische vocalisten behoren tot één van de wereldwijd meest bekende koren en brengen volksliederen die de harten sneller doen kloppen. Naast het uit 20 mannen bestaande koor zal het 6 koppige Instrumental Soloists Ensemble ‘Philarmonia’ authentieke Russische volksinstrumenten bespelen en het koor begeleiden.

In 1992 is het Don KosakenChor Russland, bestaande uit in Rusland woonachtige professionele zangers opgericht. Het Instrumental Soloists Ensemble ‘Philarmonia’ bestaat uit laureaten die allen op virtuoze wijze de Russische volksinstrumenten bespelen zoals de Bayan, Balalaika en Domra. De combinatie van de zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, staat garant voor een meeslepende muzikale ‘Serenade’.

Marcel ‘Nicolajevich’ Verhoeff werd in 1993 benoemd tot chef-dirigent van dit bijzondere gezelschap uit Rusland. Een absoluut gepassioneerde man. Verhoeff heeft ook dit seizoen wederom een prachtig gevarieerd programma samengesteld genaamd ‘Winter In Russia’. Russisch-orthodoxe gezangen en schitterende ballades worden afgewisseld met opzwepende Russische volksliederen en beroemde klassieke composities van bijvoorbeeld Tsjaikovski en Rachmaninov.

Het koor geeft concerten in onder meer Dom Muzika (Moskou), Het Witte Huis, het Koninklijk Concertgebouw en de Hermitage (Amsterdam), Liederhalle (Stuttgart), Musikhalle (Hamburg), Die Glocke (Bremen) en in Aspendos Arena (Antalya) maar uiteraard …. ook exclusief voor Vlaanderen in het Kursaal van Oostende !

Een organisatie van concertenaanzee.be in samenwerking met concertevents.be

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Divers
Encore plus d'événements Oostende
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97263
Editer l'événement SEO Espace administration