Nights on broadway, a tribute to the bee gees

image - Nights on broadway, a tribute to the bee gees

A propos

Performed by Night Fever

Met talloze nummer 1-hits en meer dan 100 miljoen verkochte platen wereldwijd hoeft het succes van de unieke band The Bee Gees niet nader toegelicht te worden. Zo goed als geen enkele andere band telde tijdens zijn bestaan zo'n groot aantal fans. Maar slechts weinigen van hen zagen de Gibb-broers ook live optreden. Door de dood van Maurice Gibb in 2003 en van Robin Gibb in 2012 zullen er jammer genoeg ook nooit meer concerten zijn van de Gibb-broers.

Night Fever - The Very Best Of The Bee Gees is de meest authentieke en succesvolste Bee Gees tributeshow wereldwijd. De bandleden maken er sinds 2007 een erezaak van om de hits van The Bee Gees zo authentiek en perfect mogelijk te spelen. Tegelijk voegen ze een persoonlijke noot toe aan hun show. De reacties van de fans zijn overweldigend...

Gebaseerd op het legendarische concert "One Night Only" in 1997 in Las Vegas, creëerde Night Fever de nieuwe show "Nights On Broadway”. 

Nieuwgierig? Dan nodigen we je uit om de band live mee te maken! Sluit je ogen en sta ervan versteld hoe dicht Night Fever de originele Bee Gees-sound benadert. Ga mee op reis terug in de tijd en geniet van klassiekers als 'Massachusetts', 'Stayin Alive', 'Tragedy', 'Words', 'You Win Again', 'How Deep Is Your Love’, 'Jive Talking', 'Nights On Broadway', 'I Started A Joke', 'Grease' en vele andere, vertolkt door Michael Zai (Barry Gibb), Franco Leon (Robin Gibb) en Uwe Haselsteiner (Maurice Gibb).

Een absolute must voor elke  fan van de legendarische band en ook de perfecte illusie! Na hun uitverkochte Benelux tour in 2017 en 2019  komen de heren van NIGHT FEVER met veel plezier terug naar het Kursaal van Oostende op 18.12.2020 !

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Divers
Encore plus d'événements Oostende
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97262
Editer l'événement SEO Espace administration