The three degrees, 50th anniversary tour

Concert » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de The three degrees, 50th anniversary tour

  Traduction en français non disponible

  NIEUWE DATUM: Voor Kursaal Oostende en Concertevents komt gezondheid op nummer één. Hierdoor zijn we genoodzaakt om de voorstelling te verplaatsen naar het najaar 2020.

  Deze fantastische show komt tot bij jullie op vrijdag 23 oktober om 20u00.

  Iedereen wordt omgeboekt naar dezelfde zaal en behoudt dezelfde plaatsen/categorie. Uw tickets blijven dus geldig op de betreffende datum.

  ----

  THE THREE DEGREES – 50th Anniversary Tour
  Met originele leden Helen Scott & Valerie Holiday

  Helemaal uit de VS - 50-jarig jubileumtournee

  The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania. De groep is een trio gebleven met 2 originele leden sinds Sheila Ferguson vele manen geleden vertrok.

  Een vaste favoriet bij Prins Charles. Ze zongen op zijn 30e verjaardagsfeestje en waren te gast op zijn bruiloft met prinses Diana.

  Wanneer je de naam The Three Degrees hoort, denk je meteen aan hun meest bekende lied, "When Will I See You Again", en de visie van drie prachtige ebbenhouten vrouwen, perfect gecoördineerd in zowel hun dansroutines als hun vocale harmonieën. Het is waar: "When Will I See You Again" was een groot succes in de hele wereld en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK, Japan en de meeste Europese landen, en verdiende het trio toen op elk moment - om nog maar te zwijgen van genoeg goud records om Fort Knox een beetje jaloers te maken!

  The Three Degrees staan bekend om hun soulvolle stemmen, prachtige jurken en fantastische shows. Ze zijn over de hele wereld bekend voor nummers als "Wanneer zal ik je weer zien", "Dirty Ol 'Man", "Take Good Care Of Yourself". Ze touren al meer dan 40 jaar en touren nog steeds tot op de dag van vandaag.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Kursaal

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Ostende

  Recommandations