image - 10cc

A propos

10cc werd in 1972 in Manchester opgericht en bestond uit Eric Stewart (zang en gitaar), Lol Creme (zang, gitaar en keyboard), Graham Gouldman (bas) en Kevin Godley (drums). 

Het oeuvre van de Britse rockband is indrukwekkend. ‘Dreadlock Holiday’, ‘The Things We Do For Love’, ‘Donna’ en ‘I’m Not in Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren. De band, die al sinds de jaren ’70 actief is, verkocht intussen meer dan dertig miljoen platen en is nog altijd straf bezig. 

Graham Gouldman staat nog steeds aan het hoofd van de band en is ondertussen opgenomen in de Amerikaanse ‘Songwriters Hall of Fame’. Dat kan ook moeilijk anders, als je weet dat Gouldman verantwoordelijk is voor zowat alle grote classics van de band. 

De standaard rolstoelplaatsen bevinden zich op rij 30 van het auditorium. Hier kunt u de show ervaren vanuit uw eigen rolstoel. Indien u zich kunt overplaatsen naar een vaste stoel in de zaal, dan zijn de stoelen op rij 12 ook toegankelijk met een rolstoel, die dan door de begeleider dient aan de kant geplaatst te worden tot aan het einde van de voorstelling.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Pop / Rock / Pop-Rock
Encore plus d'événements Oostende
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97221
Editer l'événement SEO Espace administration