Vive la fête 2.2

image - Vive la fête 2.2

A propos

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stelt Vooruit met onmiddellijke ingang alle geplande voorstellingen, concerten en evenementen uit, en dat tot en met 03 april 2020. Alle tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd.
Vive La Fête is terug, met een gloednieuwe EP '2.2' en de daaraan gekoppelde explosieve show Vive La Fête 2.2. Els Pynoo en Danny Mommens zijn weer helemaal klaar om menig synthpop-hart in vuur en vlam te zetten. Op 3 april 2020 gaat het dak van Vooruit eraf! 

Al sinds 1997 zorgen Pynoo en Mommens voor opwindende, opzwepende en zeer dansbare electrorock-meets-new wave die overal ter wereld zalen doet vol lopen en festivalgangers uit de bol laat gaan. Met een wervelende nieuwe show en EP is het meest energetische koppel uit de Belgische pop-rockgeschiedenis weer helemaal terug van nooit weggeweest.

Op '2.2' vinden Els Pynoo en Danny Mommens zichzelf heruit met bewerkingen van nummers uit de pop- en wave-periode, volledig ondergedompeld in de typerende Vive La Fête-sound en -sfeer. Live staat Vive La Fête 2.2 voor een explosief electrowave-spektakel met visuals, knallende nieuwe nummers en natuurlijk ook al hun hits die in ons collectief geheugen getatoeëerd staan: 'Touche Pas', 'Schwarzkopf', 'La Verité', 'Noir Désir',…

Welkom bij Vive La Fête 2.2!

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Soirées > Divers
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97130
Editer l'événement SEO Espace administration