Begijn Le Bleu Fwiet! Fwiet!

image - Begijn Le Bleu Fwiet! Fwiet!

A propos

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen.Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en nemen mee onze verantwoordelijkheid naar de indijking van het corona-virus. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om alle voorstellingen en concerten tot en met 3 april uit te stellen of te annuleren.

Nu iedereen van het klimaat wakker ligt slaan Arenberg en de Antwerpse Cultuurcentra de vleugels in elkaar om de infotainmentwandeling Fwiet! Fwiet! naar alle stukjes ongerepte natuur in en om Antwerpen te brengen.

Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast Fwiet! Fwiet! over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over bepaalde vogelsoorten en over zijn reis naar Batumi in Georgië, waar in één maand tijd meer dan één miljoen roofvogels passeren. Trek je laarzen aan en ontdek samen met Begijn dat de natuur ook in de stad springlevend is.

Beluister de podcast hier.

IN DE PERS

**** “Een toppodcast van Begijn Le Bleu over vogels. Trek je regenlaarzen aan, download Fwiet! Fwiet! En haal de dagtripper in jezelf boven” in De Morgen

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Théatres / Spectacles > Divers

Encore plus d'événements Théatres / Spectacles > Divers
Encore plus d'événements Antwerpen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 96629
Editer l'événement SEO Espace administration