Fresku In Het Diepe

Concert » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Fresku In Het Diepe

  Traduction en français non disponible

  Door de gevolgen van het coronavirus is dit concert verplaatst naar 17.10.20. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Nieuwe tickets zijn binnenkort beschikbaar.

  De Nederlandse rapper, acteur en cabaretier Fresku is niet in een hokje te stoppen. Steeds wanneer je denkt te weten wie en wat hij is, verlegt hij de focus. Zijn doel als artiest is ondefinieerbaar te zijn. Hij is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige hiphoppers die hun kwetsbare kant durven laten zien.

  Zonder enige aankondiging bracht Fresku kort geleden zijn nieuwe album In Het Diepe uit. Vier jaar na zijn laatste soloalbum zoekt hij meer dan ooit de diepte op. Met 16 nummers neemt hij iedereen mee In Het Diepe door een emotionele achtbaan. Hij gaat terug naar zijn roots en voor het eerst in je leven hoor je hem Papiaments zingen. Daarnaast deelt hij veel persoonlijke hoogte- maar ook dieptepunten van zijn leven, thema’s als glimlachen en scherven komen langs. In zijn nummers zingt hij zichzelf en zijn familie toe. ”Het album definieert zich voor mij door puurheid’’, aldus rapper Fresku. Zijn eerste single Wil Er Voor Je Zijn is door zijn partner-in-rhyme Teemong weer van een spraakmakende clip voorzien!

  “Ik heb alles wat ik nu ben op 33-jarige leeftijd hierin gestopt. Ik heb geen nieuwe inzichten nu, ik ben leeg, alles zit in die plaat. Als mijn carrière morgen stopt, heb ik wel mijn beste werk gemaakt.”

  IN DE PERS

  "Het is tot nu toe het somberste en tegelijkertijd beste album van de rapper uit Eindhoven.” Lees hier het volledige artikel van Het Parool.

  "Op het juiste moment drop je de juiste boodschap. Cultuur is een voelbaar iets. (…) Je moet als maker goed kunnen aanvoelen wat een bepaalde tijdgeest nodig heeft aan verhalen en inzichten. Als ik het gevoel heb dat alles klopt, dan spring ik in het diepe.” Lees hier het volledige interview met Fresku door de Trouw.

  SUPPORT: NARCO POLO

  In het dorpje in Oost-Nederland waar Narco Polo opgroeide voelde hij zich niet thuis. Op school voelde hij zich een outsider. In hiphop vond hij eindelijk een thuis. In hiphop vond hij een thuis, maar ook een andere kant van zichzelf; verder afstand nemend van de Hollandse cultuur en zich te omringen met zijn eigen groep mensen. Het rebelse vuur was aangewakkerd en kwam naar boven in alles wat Narco aanraakte. Toen zijn dochtertje werd geboren doofde het niet, maar besloot hij zijn energie elders te focussen. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen want hij werkt samen met brands als NIKE, Tommy Hilfiger en Footlocker. Die combinatie hoor je terug in zijn teksten. We horen over de donkere jaren op straat, de pijn van het hebben van een kleur in het Oosten van Nederland; maar ook omhoog kijkend, inspirerende boodschappen meegevend aan de youth.

  SUPPORT: BEN VERBRAEKEN

  Ben Verbraeken is een Nederlandstalige artiest uit Antwerpen die zijn intrede in de scene heeft gemaakt in 2018 met het nummer 1998. Sterk geïnspireerd door zijn omgeving, basketbal en persoonlijke ervaringen begon hij muziek te maken in samenwerking met lokale talenten. We vinden invloeden terug van verschillende muziekgenres als soul, trap, jazz, oldschool hiphop,... , de inspiratie komt duidelijk van diverse hoeken.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Arenbergschouwburg

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Anvers

  Recommandations