MartHa!tentatief & Arenberg Waargebeurd: Winnen

image - MartHa!tentatief & Arenberg Waargebeurd: Winnen

A propos

Het is alle hens aan dek tegen het corona-virus. Ook wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om onmiddellijk alle voorstellingen tot en met 19 april uit te stellen of te annuleren. Ticketkopers worden gecontacteerd door onze ticketbalie.

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder, of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

Heb jij een goed verhaal? Laat het ons weten en kom het vertellen op Waargebeurd! 
Mail naar waargebeurd@telenet.be.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Contes / Littératures > Divers
Encore plus d'événements Antwerpen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 96605
Editer l'événement SEO Espace administration