Het verdragen van Versailles - Podium Aan Huis

Théatre / Spectacle » Professionnel

Informations pratiques

A propos de Het verdragen van Versailles - Podium Aan Huis

Traduction en français non disponible

Haal voorstellingen naar je huiskamer

Bekijk gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen voor jong en oud. Elke dag komen er nieuwe bij. Via Podium Aan Huis bundelen gezelschappen, kunst- en cultuurhuizen virtueel de krachten om jou te blijven ontroeren en ontspannen. Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!

Het verdragen van Versailles
Door omstandigheden zijn Marie-Antoinette en al haar zussen, Louis XIV en al zijn broers én de presidenten én de premiers van Amerika, Groot-Brittannië, Italië en Frankrijk in één ruimte beland. Er is amper plaats, het is te warm, niemand krijgt iets te eten of te drinken aangeboden. ‘EN ACTIE!!!!!’ roept iemand plots. Niemand kan zich draaien of keren en toppunt van al, de deur zit vast. ‘EN CUT!!!!!’ Marie-Antoinette krijgt het op haar heupen, maar niemand die daar aandacht aan besteedt. Er worden afspraken gemaakt, die worden op papier gezet en iedereen verklaart zich ‘voor akkoord’. Tien seconden later gaat het fout.

Credits

van/met: Steven Beersmans, Randi De Vlieghe, Natascha Pire muzikale coaching: David Davidse scenografie: Manolito Glas lichtontwerp: Jeroen Doise, Manolito Glas dramaturgie: Mieke Versyp kostuums: Raïssa Hans

https://podiumaanhuis.be/video/het-verdragen-van-versailles/

Thématique(s) associée(s)

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Profitez des meilleurs spectacles de théâtre en ligne

Autres événements : A la maison

Autres événements : Théatre / Spectacle

Autres événements : Bruxelles