Duikvlucht - Podium Aan Huis

image - Duikvlucht - Podium Aan Huis

A propos

Haal voorstellingen naar je huiskamer

Bekijk gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen voor jong en oud. Elke dag komen er nieuwe bij. Via Podium Aan Huis bundelen gezelschappen, kunst- en cultuurhuizen virtueel de krachten om jou te blijven ontroeren en ontspannen. Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!
 

Duikvlucht
Op een ongewone plek, verborgen langs de Schelde, waar uilen ’s nachts de wacht houden, ver weg van drukte en gewoel, staat iets te gebeuren. Vier mensen ontmoeten elkaar en delen er lief en leed, geheimen oh zo zwaar … Wat als een geheim zo zwaar weegt dat je het alleen niet kunt dragen? Hoeveel weegt dat eigenlijk, een geheim? Kan je het per post versturen? En wil je zoiets wel in je brievenbus?

Credits

CONCEPT/IDEE: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt, Thomas Devos SPEL: Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt/Nico Sturm. COACH:Johan Heldenbergh DRAMATURGIE: Mieke Versyp DECORONTWERP: Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven TECHNIEK: Kristof Oosterlynck, Kris Van Oudenhoven PRODUCTIELEIDING: Maarten Naessens. COPRODUCTIE: Theater Antigone, Zomer Van Antwerpen. MET STEUN VAN: de Vlaamse Regering, Provincie Oost-Vlaanderen, Gent

https://podiumaanhuis.be/video/duikvlucht/

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Professionnel
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 45472
Editer l'événement SEO Espace administration