Duikvlucht - Podium Aan Huis

Théatre / Spectacle » Professionnel

Informations pratiques

A propos de Duikvlucht - Podium Aan Huis

Traduction en français non disponible

Haal voorstellingen naar je huiskamer

Bekijk gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen voor jong en oud. Elke dag komen er nieuwe bij. Via Podium Aan Huis bundelen gezelschappen, kunst- en cultuurhuizen virtueel de krachten om jou te blijven ontroeren en ontspannen. Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!
 

Duikvlucht
Op een ongewone plek, verborgen langs de Schelde, waar uilen ’s nachts de wacht houden, ver weg van drukte en gewoel, staat iets te gebeuren. Vier mensen ontmoeten elkaar en delen er lief en leed, geheimen oh zo zwaar … Wat als een geheim zo zwaar weegt dat je het alleen niet kunt dragen? Hoeveel weegt dat eigenlijk, een geheim? Kan je het per post versturen? En wil je zoiets wel in je brievenbus?

Credits

CONCEPT/IDEE: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt, Thomas Devos SPEL: Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt/Nico Sturm. COACH:Johan Heldenbergh DRAMATURGIE: Mieke Versyp DECORONTWERP: Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven TECHNIEK: Kristof Oosterlynck, Kris Van Oudenhoven PRODUCTIELEIDING: Maarten Naessens. COPRODUCTIE: Theater Antigone, Zomer Van Antwerpen. MET STEUN VAN: de Vlaamse Regering, Provincie Oost-Vlaanderen, Gent

https://podiumaanhuis.be/video/duikvlucht/

Thématique(s) associée(s)

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Profitez des meilleurs spectacles de théâtre en ligne

Autres événements : A la maison

Autres événements : Théatre / Spectacle

Autres événements : Bruxelles