image - WERF1853

A propos

Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig corona proof, kan je er - elke vrijdag van juli tot september - van een concert, film of voorstelling genieten.

Van elke situatie valt er iets te maken, bewijst Cultuurcentrum Strombeek met WERF1853. “Ons Cultuurcentrum ligt te midden van verschillende werkzaamheden. Eerder dan de werken af te willen schermen, hebben we ervoor gekozen ze juist te omarmen,” aldus directeur Wim Meert. “Deze zomer zullen we dan ook twee containers op ons terras plaatsen. Een podium voor kleinschalige concerten, voorstellingen of films, die je vanop het terras in openlucht kan volgen.”

 

Ontmoetingsplaats
 

Met WERF1853 wil Cultuurcentrum Strombeek een veilige ontmoetingsplaats creëren voor de buurt en voor liefhebbers van cultuur. “Cultuur ontdekken, mensen tegenkomen en kunst meemaken: dat is onze missie”, vertelt Wim Meert. “Het is dan ook onze plicht om deze zomer culturele activiteiten te organiseren voor de mensen uit onze regio. We voelen dat er nood is aan een plek waar er ruimte is voor ontmoeting en waar iedereen welkom is.”

 

Jens Dendoncker 
 

Op 3 juli bijt Jens Dendoncker de spits af. Vincent Voeten zal zijn voorprogramma verzorgen. De week nadien trakteert het cultuurcentrum je op een solo optreden van Mooneye. Ook Johan Petit, Astrid Stockman, Innerwoud en Black Leather Jacket kregen al een plekje in de programmatie. De rest van het programma zal het cultuurcentrum binnenkort online aankondigen.

 

"Alles is geregeld"

Cultuurcentrum Strombeek is bovendien volledig voorbereid om het publiek veilig te ontvangen. “Door met reservaties te werken, kunnen we garanderen dat er niet meer mensen dan toegelaten de voorstelling bijwonen”, legt Wim Meert uit. “Verder zorgen we er ook voor dat de stoelen ver genoeg uit elkaar staan, dat de circulatie veilig verloopt en dat handhygiëne gerespecteerd wordt. Alles is geregeld! Ons publiek kan dus zorgeloos komen genieten van een ontspannende avond.”

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Cinéma > Projections
Encore plus d'événements Vlaams-Brabant
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 95348
Editer l'événement SEO Espace administration