Tim Oelbrandt & De Studio Brain Freeze

Théatre / Spectacle » Cirque

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Tim Oelbrandt & De Studio Brain Freeze

  Traduction en français non disponible

  Magisch theater op zoek naar het eeuwige leven
  Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden troost in een leven na de dood. ‘Brain Freeze’ zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater én filmprojecties met livemuziek van Lili Grace en vervaagt de grens tussen fictie en werkelijkheid met een vleugje magie.

  Tijdens ‘Brain Freeze’ zit je voortdurend op het puntje van je stoel tot je misschien zélf op het podium gevraagd wordt. Tim leest je diepste gedachten, hij manipuleert je vrije wil en downloadt je herinneringen. Want zelfs die zijn niet veilig met hem in de buurt. Maak dit mee, je gelooft je eigen ogen niet!

  Over de makers
  Tim Oelbrandt is geen onbekende in de underground magic community. Nu leert ook het grote publiek hem kennen. Zijn eerste magische theatervoorstelling ‘Heen en terug’ viel bij jong en oud erg in de smaak. Daarnaast is hij ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks ‘Nicholas’ en ‘Dat belooft voor later’ op VTM en ‘Donovan’ op RTL.

  Lili Grace: De zussen Nelle en Dienne Bogaerts doen ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en elektronica. In 2012 haalden ze de finale van Humo's Rock Rally en ze deden voorprogramma's voor onder meer Trentemøller, CocoRosie en Nils Frahm. Ze maakten muziek voor enkele theaterproducties en brachten ook een eerste EP uit. Nelle en Dienne staan naast Tim op het podium en zorgen voor de gedroomde dark-pop sfeer.

  Dimitri Duquennoy is een beslagen theatermaker en bekend gezicht bij het Toneelhuis, hetpaleis, Theater FroeFroe, Tutti Fratelli, Toneelacademie Maastricht + Theaterfestival Maastricht, Bruno Vansina (Art spot en Rumoer), De Kolonie MT, ...

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : CC De Werf

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Recommandations