Pluk je eigen bloemenboeket

 
image - Pluk je eigen bloemenboeket

A propos de Pluk je eigen bloemenboeket

Kies en pluk zelf je bloemen, elke dag van zonsopgang tot zonsondergang! Drop je bijdrage in de collectebus en ga naar huis met een leuk bioboeketje. De opbrengst gaat naar sociaal-ecologische projecten in onze gemeente.

Jouw bijdrage: er staat een brievenbus op het veld waar je je vrije bijdrage kan achterlaten. Richtbedragen zijn 5, 10, 15 of 20 euro, afhankelijk van de grootte van het boeket. In de buurt van de brievenbus vind je een maathout om de grootte van je boeket af te meten.

Plukkaarten/cadeaubonnen (van 5 tot 40 euro) kan je bij ons kopen op woensdag en zaterdag van 13 tot 17 uur (vanaf april) of door een e-mail te sturen naar Bloemetjeplukme@gmail.com.

Bloemetje-pluk-me is een zelfplukbloementuin onder de vleugels van Transitie Mol en Balen, in samenwerking met boer Tuur van CSA Het Mosterdzaadje. Het wordt door vrijwilligers gerund. Je vindt de bloementuin op het stukje veld grenzend aan de Arendstraat. Benieuwd naar de werking? Op zondag 1 mei houden we openveld. Welkom!

Wil je zelf ook een handje komen helpen? Elke vierde zaterdag van de maand van 9 tot 12 uur is er een samenwerkdag. Je kan je aanmelden via Bloemetjeplukme@gmail.com.


Basistarief: € 5,00

Informations pratiques

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Activités diverses > Activités en plein air
Encore plus d'événements Turnhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement

Thématiques

Evénements les plus consultés

ID : 60863
Editer l'événement SEO Espace administration