Tijdelijke Expo 'De Kunstkamer' in het Art Center Hugo Voeten

image - Tijdelijke Expo 'De Kunstkamer' in het Art Center Hugo Voeten

A propos

Expo 'De Kunstkamer' is VERLENGD tot 2 april 2021, welkom! De Collectie Hugo Voeten is open en kan bezoekers een coronaveilig parcours garanderen.

De nalatenschappen van de twee grote Kempense kunstliefhebbers Ronald Luyten (1953-2017) en Hugo Voeten (1940-2017) vinden elkaar in deze tentoonstelling. Ze vormen de inspiratiebron voor een dialoog met modernistische werken op doek en papier, aangevuld met beeldhouwkunst, fotomateriaal en brieven. Het oeuvre van de in Rotterdam geboren Jakob Smits (1855-1928) staat centraal. Werken van o.a. Permeke, Schmalzigaug, Wouters, Van Dyck, Kollwitz, Minne, ... vullen het geheel rijkelijk aan.

Vanwege COVID-19 is reserveren verplicht en een ticket kost 5 euro. Een project i.s.m. Stichting Ronald Luyten/Jakob Smits, vzw Vrienden van het Jakob Smitsmuseum, 't Schaliken & Stad Herentals.

TIP! Elke donderdag is een combi-bezoek aan de Collectie Hugo Voeten en de tijdelijke expo aan 10 euro mogelijk. Ook op de eerste zondag van de maand kan dit. Tickets kosten dan 10 euro.

Reserveer op voorhand uw tijdslot. Boek tickets steeds via https://collectionhugovoeten.simplybook.it en klik vervolgens de tegel met het bezoek naar keuze aan. Heel graag tot snel!

Informations pratiques

Partage :

Galerie photo (8)

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Expos > Divers
Encore plus d'événements Turnhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 86740
Editer l'événement SEO Espace administration