Mario De Brabandere - recente schilderijen

Expo » Peintures

Informations pratiques

 • Gratuit
 • A propos de Mario De Brabandere - recente schilderijen

  Traduction en français non disponible

  Mario De Brabandere - ° 1963, Tielt, leeft en werkt in Gent

  Op een vrolijke en droevige manier neemt Mario de artistieke vrijheid om op avontuur te gaan binnen de ruimte van het blad. Hij ontmoet op zijn tocht stippels, vlakken en lego rijtuigen, maar ook Christus, de Heilige Jozef en een regenboog. Als geen ander slaagt De Brabandere er dan ook in om de brug te slaan tussen geometrie en figuratie. Alles krijgt onder de handen van Mario een gevoelige spanning waarin de natuur der dingen blijft doorschemeren.
  Mario’s oeuvre heeft dan ook de kwaliteit om – wars van trends en bewegingen in de hedendaagse kunst – zijn plaats binnen het nu te bevestigen.
  De waarheid in dit werk ligt in de verhoudingen, het kleurgebruik, de lijnvoering en het plezier om daar mee om te gaan. Deze omgang met de autonomie van het beeld is in tijden van wereldbrand een manier om zich als kunstenaar soeverein en sterk op te stellen. (van : Works on paper)

  Mario De Brabandere toont recente schilderijen in galerie De Ziener, Stationsstraat 55, 1730 Asse. Vernissage op zondag 4 oktober 2020 vanaf 14 uur. Open vrijdag t/m zondag van 15 tot 18 uur en op afspraak. De tentoonstelling loopt t/m 8 november 2020. www.deziener.be – info@deziener.be

  Photos de Mario De Brabandere - recente schilderijen

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les expos gratuites les plus intéressantes

  Autres événements : Expo

  Autres événements : Asse

  Recommandations