De Sint wordt oud

image - De Sint wordt oud

A propos

Sinterklaas wil niet verschijnen op zijn eigen feest. Maar als hij al die lieve gezichtjes ziet, breekt zijn hart. Hij maakt voor deze show nog één uitzondering!
Sinterklaas wil niet verschijnen op zijn eigen feest. De oude man is zijn jaarlijkse feest meer dan beu. Elk jaar op de troon zitten in de supermarkt, steeds dezelfde liedjes en kindjes die almaar grotere cadeautjes verwachten. De Sint denkt alleen nog maar aan zijn pensioen. Maar als hij al die lieve gezichtjes ziet, breekt zijn hart. Hij maakt voor deze show nog één uitzondering, net omdat het geen groot spektakel is als alle andere! Maar hij doet enkel mee als hij zelf ook eens mag dansen, zingen ... Kortom alle dingen doen die hij nog kon doen voor hij Sint en dus gewoon Nicolaas was.

 

Voor de voorstelling kunnen alle kindjes samen knutselen en spelen. Hun tekening of knutselwerkje kunnen ze na de voorstelling aan de Sint geven, als iedereen bij hem langsgaat. Ieder kind krijgt ook nog een cadeautje van de Sint.

 

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

• Voel je je ziek? Blijf thuis!

• Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het centrum.

• Houd 1,5 m afstand.

• Draag altijd een mondmasker in het centrum. Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Kijk hier voor meer info (kinderen/volwassenen).

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Activités diverses > Animations
Encore plus d'événements Vlaams-Brabant
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 89750
Editer l'événement SEO Espace administration