«Zie ginds zinkt de stoomboot» (poppenspel voor 3-8 jaar)

image - «Zie ginds zinkt de stoomboot» (poppenspel voor 3-8 jaar)

A propos

Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS. 'Sinterklaas is onderweg met de stoomboot. Hij wil graag op tijd zijn om alle brave kinderen een pakje te geven. Maar er gebeurt een ongeluk met de boot! Drijft daar speelgoed in de zee? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?
Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS'.
Zie ginds komt de stoomboot, vol met speelgoed en manden vol lekkers, met een bende dolle Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Er klinkt vrolijk gezang op de boot. Hij komt steeds dichterbij. De Zwarte Pieten zingen en dansen. Ze zijn door het dolle heen want de Sint is bijna jarig. Als de Sint gaat slapen blijven de Pieten wakker. Ze zijn niet moe te krijgen. Ze halen gekke kuren uit bij het roer en op het roer. Maar dan begint de boot te draaien. De Pieten hebben het niet meer in de hand. Een hevige bots, een vreselijk gekraak en water dat binnenstroomt tot aan hun voeten. De boot begint te zinken ... Drijft daar speelgoed in de zee? En de Sint, lag die niet te slapen in de boot? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?

Een poppenspel met een grote boot als een soort van poppenkast in een zeedecor. Er zijn leuke meezingliedjes. De kinderen leven sterk mee in deze spannende voorstelling.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Activités diverses > Animations

Encore plus d'événements Activités diverses > Animations
Encore plus d'événements Turnhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 89747
Editer l'événement SEO Espace administration