«Zie ginds zinkt de stoomboot» (poppenspel voor 3-8 jaar)

Activités diverses » Animations

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de «Zie ginds zinkt de stoomboot» (poppenspel voor 3-8 jaar)

  Traduction en français non disponible

  Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS. 'Sinterklaas is onderweg met de stoomboot. Hij wil graag op tijd zijn om alle brave kinderen een pakje te geven. Maar er gebeurt een ongeluk met de boot! Drijft daar speelgoed in de zee? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?
  Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS'.
  Zie ginds komt de stoomboot, vol met speelgoed en manden vol lekkers, met een bende dolle Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Er klinkt vrolijk gezang op de boot. Hij komt steeds dichterbij. De Zwarte Pieten zingen en dansen. Ze zijn door het dolle heen want de Sint is bijna jarig. Als de Sint gaat slapen blijven de Pieten wakker. Ze zijn niet moe te krijgen. Ze halen gekke kuren uit bij het roer en op het roer. Maar dan begint de boot te draaien. De Pieten hebben het niet meer in de hand. Een hevige bots, een vreselijk gekraak en water dat binnenstroomt tot aan hun voeten. De boot begint te zinken ... Drijft daar speelgoed in de zee? En de Sint, lag die niet te slapen in de boot? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?

  Een poppenspel met een grote boot als een soort van poppenkast in een zeedecor. Er zijn leuke meezingliedjes. De kinderen leven sterk mee in deze spannende voorstelling.

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les meilleurs événements pour enfants

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Turnhout

  Recommandations