De Bonanzas

Concert » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Annulé
 • Archive
 • A propos de De Bonanzas

  Traduction en français non disponible

  De ziel van de sixties heeft het wisselen van het decennium vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek.

  De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show Old-time favourites niet meer op zoek gegaan naar de letter maar naar de geest van de sixties. The Kinks, The Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net na de sixties en toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen.

  Soloartiesten als Roy Orbison, Bob Dylan en George Harrison bouwen voort op het succes dat in de sixties begon. Om nog maar te zwijgen van welke pareltjes er verschenen wanneer deze heren samen songs schreven met hun gelegenheidsgroep The Traveling Wilburys. Sixtiesicoon Paul McCartney schreef dan weer een prachtig nummer voor de gebroeders 'Everly’ (‘On the wings of a nightingale’ uit 1984).

  Je krijgt een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert -I'm a train- Hammond.

  De Bonanzas vertolken al deze evergreens met de juiste passie en energie. Je krijgt meer dan een concert en ook meer dan alleen sixties en toch zal het als vanouds weer herkenbaar klinken.

  Met Thomas Keersmaekers (leadzang), Dirk Roefs (elektrische gitaar, backings), Steven van Gool (basgitaar, backings), Hans Claes (keyboard, backings) en Bert Rommes (drums, backings).

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Gemeenschapscentrum De Wouwer

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Ravels