Attention, cet événement a été annulé !
image - Perpetuum Mobile

A propos

“Humor is zelden om te lachen en de tijd blijkt een wispelturige teef.”

Een perpetuum mobile is een denkbeeldig apparaat dat uit zichzelf beweegt en uit zichzelf energie opwekt. Oftewel, de ijdele, naïeve hoop van elk gezelschap.

Vijf jaar na het uit elkaar klappen van Vlaanderens meest succesvolle cabaretgezelschap besluiten Gunter (Peter Thyssen), Kaat (Tine Embrechts) en Tom (Bert Verbeke) weer samen te komen om hun gezelschap nieuw leven in te blazen na de dood van het vierde lid, Quinten (William Boeva).

Maar is er nog genoeg gemeenschappelijke grond om iets nieuws op te bouwen? Zijn de wonden die in het verleden geslagen zijn niet te diep om te helen? Kan een groep ooit hetzelfde blijven als het individu veran-dert? En zijn we feitelijk ooit écht in staat om te vergeven?

Perpetuum Mobile is een tragikomisch verhaal in vijf bedrijven dat gaat over het faillissement van ambitie, faam, vriendschap en goede bedoelingen.

Elk bedrijf gaat vijf jaar terug in de tijd. Steeds dieper naar de kern. De kern van het probleem. Het zaadje van het faillissement. En boven alles is het toneelstuk een waarschuwing. Een waarschuwing over de poten-tieel desastreuze gevolgen van glazen tafels.

Perpetuum Mobile is een toneelstuk van Jef Hoogmartens die, nadat hij in de tv-reeks ‘Amateurs’ de liefheb-bers in de spotlights plaatste ditmaal professionals onder de loep neemt.

Informations pratiques

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Professionnel
Encore plus d'événements Turnhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 86561
Editer l'événement SEO Espace administration