Johan Verminnen - En daarna ga ik vissen

Concert » Chanson néerlandophone

Informations pratiques

A propos de Johan Verminnen - En daarna ga ik vissen

Traduction en français non disponible

Johan Verminnen is onmiskenbaar een coryfee van het Nederlandstalige luisterlied. In 2021 wordt hij zeven-tig jaar en dat vieren we in stijl met de smaakvolle theatertournee ‘En daarna ga ik vissen’, naar het gelijk-namig album (oktober 2019).

Samen met zijn nieuwe uitstekende begeleidingsband verwent hij, op zijn eigen gevoelige manier, het pu-bliek met maar liefst veertien nieuwe songs.

Je weet dat Johan Verminnen muzikaal van alle markten thuis is, maar heb je hem al eens horen rappen?! Of zou je hem eens graag vol emotie een alternatief volkslied willen zien opvoeren, een lied dat wellicht nooit door de Rode Duivels zal gezongen worden?!

In de voorstelling ‘En daarna ga ik vissen’ krijg je een verrassende, pure en gevarieerde Verminnen te zien. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn rijkgevulde oeuvre vol klassiekers zoals daar zijn ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’, ‘Mooie Dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’, ’Rue des Bouchers’ en ‘Zingen tot morgenvroeg’.

"Langzaam maar zeker haalt de tijd mij in, ik besef dat je niets kan vasthouden, toch probeer ik dat met mijn liedjes."

Het verhaal van de zanger, die nu al vijftig jaar op de planken staat, gaat gewoon verder. Stel het vissen nog maar uit Johan!

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Autres événements : Gemeenschapscentrum De Wouwer

Autres événements : Concert