image - Expo Dino Worlde

A propos

Een uitzonderlijk avontuur voor het hele gezin! Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek de wereld van de dinosaurussen.
Een reis door de tijd
Beleef een buitengewoon avontuur langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 4000 vierkante meter... Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.

Eindelijk terug een activiteit voor het hele gezin !
MB Presents (bekend van Walking With Dinosaurs, Harry Potter The Exhibition, Star Wars Identities,…) presenteert opnieuw een evenement voor gezinnen in Brussel. Een leuke, leerzame, fascinerende reis die elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen! Expo Dino World is ontworpen om ‘Covid Safe’ te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin. 

Welkom in het Mesozoïcum
In een indrukwekkende natuurlijke omgeving kun je jezelf onderdompelen in een fascinerend universum: dat van het Mesozoïcum, een periode waarin de grootste dinosauriërs leefden ... Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Veiligheid voor alles 
Wees gerust, de dinosauriërs zijn onschadelijk... Om de veiligheid en gezondheid van iedereen in de huidige context te garanderen, hebben we voor tijdens de safari verschillende regels opgesteld. MB Presents en Brussels Expo zetten de gezondheid van hun bezoekers op de eerste plaats, onder meer met een beperkt aantal mensen per vierkante meter, flow control en zelfs markeringen op de grond.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Événements pour enfants > Exposition

Encore plus d'événements Événements pour enfants > Exposition
Encore plus d'événements Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 86146
Editer l'événement SEO Espace administration