Rasa Expo: Verbinding

image - Rasa Expo: Verbinding

A propos

Actuele kunst onder de aandacht brengen is de essentie van elk Rasa-project. Al meer dan 27 jaar ontwikkelt en presenteert Rasa reizende tentoonstellingen met een aangepaste kunsteducatie voor een publiek van kinderen en jongeren. Nu Corona de organisatie van rondleidingen stillegt, geeft Cultuurcentrum Brasschaat de kans om de scenografie van de tentoonstelling te bekijken.

Wat is natuur ?
Kan een boom je vriend zijn ?
Kunnen planten voelen ?

Alles in de natuur is met elkaar verbonden. De natuur verspilt niets. Niets gaat verloren. Telkens weer wordt het leven doorgegeven in een voortdurende kringloop – zelfs na vernieling herstelt de natuur zich weer snel. En hoe meer soorten, hoe meer diversiteit, hoe sterker het leven.

VERBINDING gaat over onze samenhang met de natuur. Wonderkamers tonen kunstwerken en naturaliën, omringd door een reeks Filosofische vragen, ze moedigen aan om te ontdekken hoe je anders kan omgaan met onze unieke planeet.

In de tentoonstelling wordt je uitgenodigd om een brief aan de aarde te schrijven om zo je bezorgdheid over de planeet uit te drukken en je hoop voor de toekomst te delen.

'De aarde is niet enkel de omgeving waarin wij leven. Wij zijn haar. Wij zijn een deel van haar en daarom dragen wij haar altijd met ons mee.' - Thich Nhat Hanh

Informations pratiques

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Expos > Divers
Encore plus d'événements Brasschaat
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 85855
Editer l'événement SEO Espace administration