image - Paasspeurtocht

A propos

De cultuurraad organiseert, in samenwerking met de cultuurdienst en de bibliotheek, een interactieve paasspeurtocht in het Park van Mesen (ingang via Kasteeldreef) tijdens de volledige paasvakantie.
Doelgroepen: kleuters en leerlingen van 1e tot en met 4e leerjaar. Zoek in het park de paaltjes met afbeeldingen van alle gekleurde paaseieren en verbind op je formulier elke foto (locatie) met het juiste ei.
Voor de leerlingen van het eerste tot en met 4e leerjaar zijn er ook extra doe-opdrachten via een QR-code op de paaltjes. De kinderen kunnen tijdens de paasvakantie met hun gezinsbubbel de wandeling maken wanneer het hen past.
Gratis deelnameformulieren worden eind maart uitgedeeld. Wie er bij de start van de paasvakantie nog geen heeft, kan er altijd ééntje downloaden en afdrukken via www.lede.be. Je kan het ingevuld formulier nadien binnenbrengen in de bib van Lede tijdens de openingsuren (uiterlijk 20/04/2021) en ontvangt dan een leuke verrassing. Denk eraan om in de bib je mondmasker te dragen, afstand te houden en bij voorkeur alleen binnen te komen. Indien het deelnemende kind zelf naar binnen komt, dient het wel vergezeld te zijn van 1 begeleider.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Activités diverses > Activités en plein air

Encore plus d'événements Activités diverses > Activités en plein air
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 85536
Editer l'événement SEO Espace administration