Tearing Faces

Expo » Sculptures

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Tearing Faces

  Traduction en français non disponible

  Katrin Dekoninck is beeldend kunstenares die de existentie van de mens tot de kern van haar oeuvre maakt. Haar thema's zijn diepmenselijk en laten de verborgen karakter trekken van de mens zien. Voor de expo in Mol toont ze beelden rond het thema Tearing Faces ' letterlijk het gezicht af nemen.
  zo stoot ze door tot de dieptse kern van onze soort : onze identiteit, het geworstel met onszelf. Een innerlijke strijd die niemand van ons voledig vreemd . is.
  Haar werk was reeds te zien in belangrijke tentoonstellingen in Belgie. o.a. het S.M.A.K, het FOMU Antwerpen, BOZAR, Het Opera Ballet van Vlaanderen,
  en meerdere edities van het prestigieuse Kunstenfestival Watou waar in 2018 haar werk als campagne beeld diende voor het festival.
  in 2020 werd haar werk uitgekozen om te schenken aan Martine Tanghe die tijdens haar laatse journaal de gegeerde Grote prijs Jan Wouters in ontvangst mocht nemen.
  Tijdens de expo wordt doorlopend een making-of video getoond, gemaakt door Alexander Delport die haar gedurende enkele maanden fimlde en zo het maakproces prachtig in beeld wist te brengen.

  Photos de Tearing Faces

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les expos gratuites les plus intéressantes

  Autres événements : Expo

  Autres événements : Mol

  Recommandations