Tearing Faces

image - Tearing Faces

A propos

Katrin Dekoninck is beeldend kunstenares die de existentie van de mens tot de kern van haar oeuvre maakt. Haar thema's zijn diepmenselijk en laten de verborgen karakter trekken van de mens zien. Voor de expo in Mol toont ze beelden rond het thema Tearing Faces ' letterlijk het gezicht af nemen.
zo stoot ze door tot de dieptse kern van onze soort : onze identiteit, het geworstel met onszelf. Een innerlijke strijd die niemand van ons voledig vreemd . is.
Haar werk was reeds te zien in belangrijke tentoonstellingen in Belgie. o.a. het S.M.A.K, het FOMU Antwerpen, BOZAR, Het Opera Ballet van Vlaanderen,
en meerdere edities van het prestigieuse Kunstenfestival Watou waar in 2018 haar werk als campagne beeld diende voor het festival.
in 2020 werd haar werk uitgekozen om te schenken aan Martine Tanghe die tijdens haar laatse journaal de gegeerde Grote prijs Jan Wouters in ontvangst mocht nemen.
Tijdens de expo wordt doorlopend een making-of video getoond, gemaakt door Alexander Delport die haar gedurende enkele maanden fimlde en zo het maakproces prachtig in beeld wist te brengen.

Informations pratiques

Partage :

Galerie photo (3)

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Expos > Sculptures
Encore plus d'événements Turnhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 85111
Editer l'événement SEO Espace administration