image - J.E. Sunde

A propos

J.E. SUNDE
Een songwriter en componist trouw aan de Amerikaanse traditie, maar net links van het centrum: zo beschouwt Jonathan Edward Sunde zichzelf. En met reden, want Sunde schrijft met ogenschijnlijk gemak tijdloze klassiekers die knipogen naar de groten. Denk aan Crosby, Stills, Nash & Young, Leonard Cohen, Paul Simon en de eerlijkheid van Jonathan Richman.

J.E. Sunde's laatste plaat '9 Songs About Love' werd vorig jaar uitgebracht op het grote Franse indielabel Vietnam (Christine & The Queens, Metronomy, Charlotte Gainsbourg). Met 'I Don't Care To Dance' kwam Sunde bij ons in de Radio 1 playlist terecht. Voor fans van de klassiekers én hedendaagse songsmeden als Sufjan Stevens, Tobias Jesso Jr. en Andy Shauf. Breaking Waves!


Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Indie / Experimental
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 84060
Editer l'événement SEO Espace administration