image - Meskerem Mees

A propos

Meskerem Mees neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ veroverde Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stootte direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (us) en FIP Radio (fr) vallen als een blok voor de jonge Oost-Vlaamse. De lat ligt meteen hoog, maar opvolger ‘Seasons Shift’ bevestigt wat iedereen voelt: dit is geen eendagsvlieg. Op 18 oktober 2020 schrijft Meskerem Mees haar naam bij op het legendarische palmares van Humo’s Rock Rally. Kort daarop vraagt Tourist LeMC haar om mee te werken aan zijn nieuwe plaat ‘Niemandsland’, die in het voorjaar van 2021 uitkomt. Met haar frisse bijdrage aan de titeltrack maakt ook het grote publiek kennis met dit ontluikende supertalent.

In het najaar komt haar langverwachte debuutplaat uit, in een ongetwijfeld puntgave productie van Koen Gisen. Wie Meskerem al kent, weet dat het van een tijdloze schoonheid zal zijn. De weinigen die haar nog niet kennen, weten dat nu ook.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Indie / Experimental
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 84062
Editer l'événement SEO Espace administration