Private Collection Selected By #3, Hans Vandekerckhove

image - Private Collection Selected By #3, Hans Vandekerckhove

A propos

De berg en de regenboog zijn emblematisch verankerd in het gepassioneerde verzamelaarskoppel Paul en Marie-Rose Declercq-Benoot: ingetogen diepgang en kleurrijke levenslust zijn de twee stuwmotoren van hun kunstcollectie. Zachte melancholie en zuiders temperament komen er samen in een unieke symbiose waarvan de tentoonstelling ‘The Rainbow and the Mountain’ een gefragmenteerde blauwdruk geeft in een speelse dialoog met nieuw of nog ongezien werk van Hans Vandekerckhove.

Geïnteresseerd in het proces van verzamelen als een weerspiegeling/uitdrukking van de identiteit van de eigenaar, zijn we verheugd om onze derde editie van 'Private Collection Selected By' te presenteren. Tijdens deze zomertentoonstelling presenteren we werken uit een privécollectie gekozen door een galeriekunstenaar die ook deel uitmaakt van de collectie. Deze keer heeft de Gentse Hans Vandekerckhove (BE, 1957) de eer om een selectie te maken uit de collectie van Paul & Marie-Rose Declercq-Benoot die zowel historisch als hedendaags werk bevat.

Met werk van: Rob Buelens / Fleur De Roeck / Lisse Declercq / Christian Dotremont / Bendt Eyckermans / Karin Hanssen / Anne Marie Laureys / Paul Madeline / Panamarenko / Karl Philips / Reniere & Depla / Roger Raveel / Robbert&Frank Frank&Robbert / Charline Tyberghein / Hans Vandekerckhove / Carole Vanderlinden / Rinus van de Velde / Anne-Mie Van Kerckhoven / Floris Van Look / Tinus Vermeersch / Lisa Vlaemminck / Tim Volckaert

Informations pratiques

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Expos > Peintures

Encore plus d'événements Expos > Peintures
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 82458
Editer l'événement SEO Espace administration