Private Collection Selected By #3, Hans Vandekerckhove

Expo » Peintures

Informations pratiques

 • Gratuit
 • A propos de Private Collection Selected By #3, Hans Vandekerckhove

  Traduction en français non disponible

  De berg en de regenboog zijn emblematisch verankerd in het gepassioneerde verzamelaarskoppel Paul en Marie-Rose Declercq-Benoot: ingetogen diepgang en kleurrijke levenslust zijn de twee stuwmotoren van hun kunstcollectie. Zachte melancholie en zuiders temperament komen er samen in een unieke symbiose waarvan de tentoonstelling ‘The Rainbow and the Mountain’ een gefragmenteerde blauwdruk geeft in een speelse dialoog met nieuw of nog ongezien werk van Hans Vandekerckhove.

  Geïnteresseerd in het proces van verzamelen als een weerspiegeling/uitdrukking van de identiteit van de eigenaar, zijn we verheugd om onze derde editie van 'Private Collection Selected By' te presenteren. Tijdens deze zomertentoonstelling presenteren we werken uit een privécollectie gekozen door een galeriekunstenaar die ook deel uitmaakt van de collectie. Deze keer heeft de Gentse Hans Vandekerckhove (BE, 1957) de eer om een selectie te maken uit de collectie van Paul & Marie-Rose Declercq-Benoot die zowel historisch als hedendaags werk bevat.

  Met werk van: Rob Buelens / Fleur De Roeck / Lisse Declercq / Christian Dotremont / Bendt Eyckermans / Karin Hanssen / Anne Marie Laureys / Paul Madeline / Panamarenko / Karl Philips / Reniere & Depla / Roger Raveel / Robbert&Frank Frank&Robbert / Charline Tyberghein / Hans Vandekerckhove / Carole Vanderlinden / Rinus van de Velde / Anne-Mie Van Kerckhoven / Floris Van Look / Tinus Vermeersch / Lisa Vlaemminck / Tim Volckaert

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les expos gratuites les plus intéressantes

  Autres événements : Expo

  Autres événements : Gand

  Recommandations