What About Africa: Fatherhood Stories - part II, Waka Waka Generation

image - What About Africa: Fatherhood Stories - part II, Waka Waka Generation

A propos

In december 2020 organiseerden we samen met Waka Waka Generation What About Africa: Fatherhood Stories, een storytelling namiddag met muziek via een livestream op YouTube.

Na deze boeiende namiddag in onze zaal werkten de drijvende krachten achter Waka Waka Generation verder aan verschillende projecten over de rol van de vader en/of de vaderfiguur in onze huidige generatie. Zoekend naar linken met hun moederland in Afrika maakten ze een sprong naar de lokale context.

Een jaar en enkele coronagolven later staan we stil bij de projecten die zijn afgerond en de projecten die nog in volle ontwikkeling zijn: videoportretten, gesprekken, een podcastreeks, een theatershow,….

We gaan opnieuw in gesprek over vaderrelaties én we breiden het thema uit naar het moederschap. Deze keer live in dialoog met het publiek in de zaal. Als afsluiter van de avond programmeren we een bijzondere theatervoorstelling over het thema. Meer info volgt binnenkort.

---

Waka Waka Generation werd in 2008 opgericht door een groep Mechelse jongeren met roots in Sub-Sahara Afrikaanse landen. Een groep die moeilijk de weg vond naar het reguliere jeugdwerk en zo een aanbod op maat ontwikkelde voor de Mechelse jeugd. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een organisatie die socioculturele activiteiten rond identiteit organiseert, gericht op jongeren met Afrikaanse roots.

---

in samenwerking met ARSENAAL/LAZARUS, Black Speaks Back, Bazz, ROJM en Stad Mechelen

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Professionnel
Encore plus d'événements Mechelen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 82175
Editer l'événement SEO Espace administration