Kids With Buns

image - Kids With Buns

A propos

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

Kids With Buns is de band van Marie Van Uytvanck (21) en Amber Piddington (19). Hun frisse en radiovriendelijke muziek balanceert netjes tussen melancholie, kracht en kleur en wekt met nuchtere onbevangenheid een gevoel van geborgenheid op. De groep wordt dan ook wel eens vergeleken met London Grammar, Phoebe Brigders en Girl in Red.

Live zorgt de dynamiek tussen Marie en Amber, mooi verdeeld over sfeervolle gitaren en een uniek-ontwapenende, androgyne stem, voor dé ideale zomeravond soundtrack. Maar Kids With Buns gaat ook diep en schuwt de belangrijke maatschappelijke thema's niet. Zo schreef de groep een nummer over seksuele intimidatie voor de hulplijn 1712.

Na de halve finales van Humo's Rock Rally 2020 en hun overwinning in de Nieuwe Lichting 2021 zijn Kids With Buns klaar om door te breken. Onthoud de naam!

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Festival
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 82161
Editer l'événement SEO Espace administration