Misdaad en Straf - Lazarus

Théatre / Spectacle » Professionnel

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Misdaad en Straf - Lazarus

  Traduction en fran�ais non disponible

  Al 150 jaar razend actueel

  Ten prooi aan koorts, geldgebrek en een algemeen gevoel van malaise slaat de ex-student Raskolnikov een oude woekeraarster de kop in met een bijl. Met een bijl… ?
  En ook die van haar zus die onvoorzien getuige was van de moord. (Het was allemaal niet bijzonder goed voorbereid.) Hij rooft wat juwelen en begraaft ze ergens op een binnenplaats.
  Maar die bijl…

  Bewijzen zijn er niet. Er is alleen het heel sterke vermoeden van één rechercheur.

  Op de vlucht voor de wet en zijn geweten dwaalt Raskolnikov door de steegjes van Sint-Petersburg en tuimelt hij van de ene bizarre ontmoeting in de andere.
  Het regent, maar het is heet. Hij is wakker, maar toch is hij aan het dromen. Hij leeft, maar het voelt alsof hij dood is.

  Komt de redding weer maar eens van een vrouw?

  Misdaad en Straf is de eerste van Dostojevski’s vier grote romans en bevat alle thema’s die kenmerkend zijn voor ’s mans oeuvre: geld, geweten, gulheid, geilheid en God.

  Gefundenes Fressen voor de Lazarussen: een misdaadverhaal als een koortsdroom, met een hart dat bonkt van verontwaardiging en een held die regelrecht zijn eigen ondergang tegemoet loopt.

  ---

  van en met Koen De Graeve, Pieter Genard,? Patricia Kargbo, Günther Lesage, Femke Stallaert, Ryszard Turbiasz, Joris Van den Brande en Ariane van Vliet / kostuum: Karen De Wolf / lichtontwerp: Stef Stessel / een productie van ARSENAAL/LAZARUS / coproductie: Perpodium / met steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Arsenaal / Lazarus

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Recommandations