Goose, Aili, Bolis Pupul

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Goose, Aili, Bolis Pupul

  Traduction en français non disponible

  Leffingeleuren afsluiten doen we in stijl met GOOSE, de Kortrijkse band die ons al zoveel onvergetelijke concerten bracht in Leffinge. Tijdens de lockdown bracht Goose een EP uit, ‘Something New’ en na dit concert gaan ze de studio in voor de opnames van het nieuwe album. Op de paar festivals die ze dit jaar al speelden bewezen ze dat ze er heel veel zin in hebben, met een fikse portie rock’n roll in hun elektronische set.

  AILI brak vorig jaar door als Aili x Transistorcake met de geweldige single ‘Dansu’. Voortaan wordt gekozen voor de naam Aili maar het betreft nog steeds de samenwerking tussen de Belgisch-Japanse Aili Maruyama en beatmaker Transistorcake. Die laatste werd bekend met de culthit ‘Mr Croissant Taker’ gedraaid op de Radio Soulwax in Grand Theft Auto V. “Tussen ‘Pump Up Rhe Jam’ en The Knife” (Humo)

  BOLIS PUPUL wordt al eens aan de zijde van ene Charlotte Adigéry gespot. Hij is ook de zoon van Kamagurka, één helft van Hong Kong Dong en lid van de cultband The Germans (te zien op 17 sept.). Zijn soloproject wordt alvast geprezen door Soulwax en je hoort ook al snel waarom, heerlijk speels en tegendraads.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Leffinge

  Recommandations