Love Actually In Concert | Stadsschouwburg Antwerpen

image - Love Actually In Concert | Stadsschouwburg Antwerpen

A propos

Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder de hartverwarmende film Love Actually. Na het grote uitverkochte succes in Nederland en Engeland is het nu eindelijk tijd voor een Love Actually in Concert-tour in België. In Stadsschouwburg in Antwerpen kunt u het ontroerende verhaal zien op groot bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Geniet van de speciale uitvoering van deze iconische filmklassieker.

Terwijl de film wordt geprojecteerd brengt het Noordpool Orkest met 50 musici de muziek overweldigend tot leven. Het orkest speelt de muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme‘ is, of het swingende ‘Jump‘ waarbij je Hugh Grant als Britse premier heupwiegend zit langs glijden. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need is Love’ inzet.

Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Of je nu met een groep vrienden gaat, met het hele gezin of als romantisch uitje, dit is een feel-good avond vol energie, die jullie met een grote glimlach achterlaat!

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Accompagnement musical d'un film
Encore plus d'événements Antwerpen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 75900
Editer l'événement SEO Espace administration