Impact Documentaire Scum Studios

Conférence / Débat » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • Covidsafe Ticket
 • A propos de Impact Documentaire Scum Studios

  Traduction en français non disponible

  Impact
  De documentaire werd door en voor jongeren gemaakt onder leiding van jeugdwerkorganisatie Scum Studios. Jongeren nemen ons mee in hun dagdagelijks leven gedurende de lockdown.
  Scum Studios, een jeugdwerkorganisatie in Borgerhout, zet zich in om jongeren een stem te geven aan de hand van audiovisuele- en mediaprojecten. Op 2 december wordt Impact voor het eerst vertoond in Arenberg. Er zal ook een panelgesprek plaatsvinden waarin jongeren het woord nemen, alsook een optreden door lokaal jong talent.
  De documentaire door en voor jongeren vertelt het verhaal van jongeren tijdens de lockdown. Het biedt een inkijk in de leefwereld van jongeren tijdens de pandemie. Het geeft een eerlijk beeld weer over de belevenis van jongeren in moeilijke tijden. Verder nemen experts ook het woord, waarbij ze inzichten bieden over de pandemie.
  Met een optreden van jong talent en buurtfilosoof Pizza; hij begon in de coronaperiode met muziek en is nu een begrip in de Antwerpse muziek scene. Hij wilt met zijn muziek een boodschap overbrengen aan de jeugd en ze laten zien dat het ook anders kan.
  Scum Studios biedt jongeren een platform, waarbij hun stem een plaats krijgt en een podium, zodat ze ook de stem van de jongeren laten horen. 
  Deze jeugdorganisatie zet zich dagelijks in, d.m.v. verscheidene projecten om jongeren een volwaardige positie te geven in de samenleving en hun actief te laten participeren in het realiseren van een betere toekomst.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Conférence / Débat

  Autres événements : Anvers