Dara Invites Daniel Granados, Ivan & Carlos, Nitish Bhardwaj & DJ Bleubleu

Concert » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • Covidsafe Ticket
 • A propos de Dara Invites Daniel Granados, Ivan & Carlos, Nitish Bhardwaj & DJ Bleubleu

  Traduction en fran�ais non disponible

  Dara Sheikhi ruilde 5 jaar geleden Aleppo in voor Antwerpen. Sinds 2018 werkt hij als cultuurnetwerker voor Arenberg en nodigt hij jonge Antwerpse artiesten uit. Samen met jou maakt hij er een gezellige boel van.
  Antwerpse première Los Veo van Daniel Granados

  Daniel Granados is geboren in Honduras en is de maker van de kortfilm Yibril die hij als bachelorproef maakte voor het RITCS. Zijn film was een samenwerking tussen studenten van verschillende richtingen. Yibril won in 2016 de VAF Wildcard op het Internationaal Kortfilmfestival van Leuven. 
  De films van Daniel Granados vertellen emotionele verhalen waarin herkenbare personages geconfronteerd worden met overweldigende situaties waarin ze belangrijke morele keuzes moeten maken. 
  In Los Veo is Alejandro een alleenstaande vader die werkt voor een bende mensensmokkelaars in Mexico. Hij wil een nieuw leven beginnen met zijn dochter aan de andere kant van de grens, maar dan moet hij een moeilijke beslissing maken.
  Belgische première 'Being' van Nitish Bhardwaj

  Nitish studeerde Master in Drama en Film aan de Mahatma Gandhi International University, India. Tijdens en na zijn studie werkte hij mee aan verschillende korte films en theaterprojecten Voor enkele projecten behaalden hij volgende bekroning Beste Schrijver en Regisseur in een Nationale Drama Competitie. Een serie van zijn Hindi-poëzie wordt als boek uitgegeven. Momenteel zet hij alles op alles om als scenarioschrijver en regisseur te kunnen werken. Being is zijn eerste kortfilmproject in België.
  Dance: Ivan & Carlos

  Ivan & Carlos zijn neven, beiden afkomstig uit Portugal. Popping is de geliefde stijl van Ivan, een ritmisch aaneenschakelen van het op- en ontspannen van je spieren. Carlos oefent als enige in België Flexing/Bone Break uit, geïnspireerd door enkele Amerikaanse dansers.
  DJ BLEUBLEU

  Van zanger/schrijver/producer/multi-instrumentalist, tot muziekselector, tot DJ en producer, Bleubleu is van vele markten thuis en kan verschillende genres en stijlen perfect combineren. Hij weet hiphop, funk, soul en house te mixen om er zo een gloednieuwe sound van te maken.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Anvers

  Recommandations