Désintégration Culturelle Nadine Baboy, Citylab Pianofabriek & KVS

image - Désintégration Culturelle Nadine Baboy, Citylab Pianofabriek & KVS

A propos

In ‘Désintégration Culturelle’ onderzoekt de Congolees-Belgische choreografe Nadine Baboy de rol van identiteit, erfgoed en cultureel lidmaatschap in een kosmopolitische samenleving. Dacht je dat je zomaar in het pluche kon neerploffen? Mis poes! 

Bereid je voor om volledig ondergedompeld te worden in een poëtisch, muzikaal en dansant universum. Via een mix van stijlen (zoals hiphop, dancehall en hedendaagse afrostijlen) en disciplines drukt het stuk een hedendaagse visie op ‘métissage’ uit. Door de bijzondere publieksopstelling is de capaciteit beperkt, dus snel zijn is de boodschap! 

Nadine Baboy is een Congolees-Belgische artieste. Als danseres, choreografe, actrice en dichteres haalt ze haar inspiratie uit artistieke en culturele mengvormen. Ze werkte mee aan verschillende danstheaterprojecten waarin beweging en woord samensmelten, zoals de musical ‘L’homme de La Mancha’ van KVS en De Munt. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Danse
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 75547
Editer l'événement SEO Espace administration