De Sunshine Boys Comp. Marius

Théatre / Spectacle » Performance

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • Covidsafe Ticket
 • A propos de De Sunshine Boys Comp. Marius

  Traduction en fran�ais non disponible

  Een avondje waarin je lachspieren zich voluit uit kunnen leven! In deze lichtvoetige boulevardkomedie geschreven door 'king of comedy' Neil Simon (in de V.S. de meest gespeelde toneelauteur na Shakespeare!), volgen we het duo Al Lewis en Willie Clark: twee komische sterren die schitteren als één.

  Twee oude komieken. Bijna een halve eeuw traden ze op als het komische duo in ‘De Sunshine Boys’. Ze waren een levende legende. Maar toen hield de ene er mee op, en ging bij de andere het licht uit. In een ultieme verzoeningspoging wordt de legendarische dokterssketch nog éénmaal gespeeld, live voor tv. En dan komt al het oude zeer terug naar boven.

  De Sunshine Boys wordt na 15 jaar opnieuw gespeeld, en hoort thuis in het rijtje komedies dat Comp.Marius zowel op locatie als in de zaal speelt; het rijtje boulevardkomedies in kleine bezetting van de bovenste plank.

  Dit seizoen is Kyoko Scholiers onze focusartiest.
  Credits

  tekst Neil Simon vertaling en bewerking Waas Gramser, Kris Van Trier en Herwig Ilegems spelers Kris Van Trier, Herwig Ilegems, Kyoko Scholiers en Ben Segers kostuums Thijsje Strypens decor Koen Schetske

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Louvain

  Recommandations