Broeden Grof Geschud

image - Broeden Grof Geschud

A propos

Een gate in Zaventem
Een koalaknuffel in de schiettent
Een relatie die op de klippen loopt
Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

Een verwachtingsvolle man wacht zijn grote liefde op na zes weken van haar gescheiden te zijn. In één oogopslag is duidelijk dat haar afwijzing definitief is. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man. En zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

Na het in de pers bejubelde debuut LIJMEN, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met hun tweede avondvullende voorstelling BROEDEN. De relatie hield geen stand, het duo wel, voorlopig.

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

Onder de vleugels van Raf Walschaerts (Kommil Foo) en Janne Desmet (Studio Orka) en met dramaturgische ondersteuning van Minou Bosua (De Bloeiende Maagden) vliegt Grof Geschud uit.

In de pers

Even fris en bloemrijk als ze in hun eerste voorstelling Lijmen de grote liefde bezongen, vertellen Lander Severins en Myrthe van Velden nu hoe ze uit elkaar gingen. - De Standaard (?????)
Het jonge cabaretduo Grof Geschud bewijst in haar voorstelling ‘Broeden’ dat ze de knepen van het vak beheersen. Absurdisme, herkenbare situaties, visuele gags, spelen met verwachtingspatronen, publieksparticipatie, taalhumor, zang, dans, spel en herhaling worden vakkundig verweven tot één geheel. - Concertnews.be (????1/2)
Aan talenten geen gebrek en dat zorgt voor een sprankelende afwisselende show. De schoonheid waarmee zij hun breuk analyseren is van een verfrissende, allegorische klasse. - Theaterkrant (Keuze van de criticus)
De pers over LIJMEN:

“Het is de onderlinge verwevenheid (…) die het geheel zo bijzonder maakt (...) uitstekende debuut” (**** De Standaard)

“…grote dramaturgische kwaliteit (…) IJzersterke thematiek (…) Wat een goed debuut.” (Theaterkrant - keuze van de criticus)

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Performances
Encore plus d'événements Vlaams-Brabant
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 75404
Editer l'événement SEO Espace administration