Hotel Poseidon Abattoir Fermé

Théatre / Spectacle » Performance

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • Covidsafe Ticket
 • A propos de Hotel Poseidon Abattoir Fermé

  Traduction en français non disponible

  Wie het theateroeuvre van Abattoir Fermé de afgelopen 20 jaar een beetje heeft gevolgd, kan niet om de fascinatie heen die het gezelschap voor cinema koestert. Zo creëerden ze al dé cult tv-reeks MONSTER!, het filmconcert Arcanum en videoclips voor The Hickey Underworld, Capsule, en Helmut Lotti! Met Hotel Poseidon is er nu ook - eindelijk (!) - een eerste langspeelfilm.

  We volgen 24 uur in het leven van Dave (Tom Vermeir), een neerslachtige veertiger die in het bouwvallige hotel van zijn overleden vader woont. Hij vult zijn dagen met het luisteren naar ruis op een oude walkman, het ontlopen van zijn dominante moeder en het incasseren van vernederingen door zijn vriendin. Het liefst van al wil Dave met rust gelaten worden. Maar dan brengt de komst van een mysterieuze vrouw een reeks magische en surreële gebeurtenissen met zich mee…

  Hotel Poseidon is vintage Abattoir Fermé, maar nu op het witte doek. Het scenario en de regie zijn in handen van Stef Lernous. In de cast zien we o.m. Tom Vermeir, Gene Bervoets, Tania Van der Sanden, Dominique van Malder, Ruth Becquaert en vele andere acteurs die de afgelopen jaren iets betekenden voor Abattoir Fermé. Deze topcast, de kleurrijke personages, de muziek van Kreng en de visueel verrukkelijke en minutieus vormgegeven decors maken van Hotel Poseidon een ‘must-see’ voor Abattoir-sympathisanten!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations