Conversaties met Connie Palmen Liefde tussen de Lijnen

Contes / Littératures » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Conversaties met Connie Palmen Liefde tussen de Lijnen

  Traduction en français non disponible

  Auteur en filosofe Alicia Gescinska heeft een bijzondere affiniteit met het werk van Connie Palmen, die ze onder meer tijdens het programma ‘Wanderlust’ portretteerde. Tijdens deze introspectieve avond gaat zij dieper in op de universele thema’s in dit oeuvre, zoals de liefde, verlies en rouw, geloof, roem, verslaving. Met wie kan dat beter dan met de auteur zelf, eveneens filosoof van vorming? 

  Wij nodigen eveneens psycholoog Paul Verhaeghe uit op het podium. In zijn publicaties interpreteert hij de gevolgen van een snel veranderende maatschappij op gedrag en psyche van de mens, denk aan de titel ‘Liefde in Tijden van Eenzaamheid’ of zijn laatste ‘Houd Afstand Raak me aan’, in volle coronacrisis gepubliceerd. Bij het afscheid van zijn professoraat verscheen recent nog ‘Wat brengt u hier, In gesprek met Paul Verhaeghe’ (red. Sarah Vankersschaever). Tijdens een rechtstreeks gesprek reflecteert Paul Verhaeghe graag mee over de betekenis en thema’s in het bewuste werk van Palmen. 

  Het muzikaal intermezzo wordt verzorgd door Sarah D’hondt (zang) en Stijn Bettens (accordeon). Zij brengen Frans chanson in pittige versies.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : CC De Grote Post

  Autres événements : Contes / Littératures

  Autres événements : Ostende

  Recommandations