hetpaleis, Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel, Jetse Batelaan met 'Een leuk avondje uit (8+)'

 

A propos de hetpaleis, Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel, Jetse Batelaan met 'Een leuk avondje uit (8+)'

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen. Er valt weleens iets om. En niet altijd op het goede moment. Er zijn huisdieren die ziek zijn. Er is nieuws dat je bang maakt. En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. Deze familievoorstelling zet al je moeilijke momenten al dansend en zingend in de verf!

Maar helaas kan niet iedereen meedoen. Aan de zijlijn broeit er ook nog wat. Best lastig om uit te leggen wat dat precies is. Beetje onduidelijk allemaal. Maar wat gebeurt er nu? Wordt daar stiekem de show gestolen? Houd de dief!

‘Een leuk avondje uit’ is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden deze gezelschappen de krachten voor ‘Het eind van het begin van het einde’. Voor ‘Een leuk avondje uit’ trekken ze alle registers open.

Partage :

Galerie photo (3)

Encore plus d'événements Événements pour enfants > Théâtre / Spectacle
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement

Thématiques

Evénements les plus consultés

ID : 63237
Editer l'événement Espace administration