Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Kevin morby

  Traduction en fran�ais non disponible

  Sublieme indierock voor fans van Kurt Vile, Big Thief, Will Oldham en Mac DeMarco

  Met talloze samenwerkingen en zes soloalbums op zijn palmares – stuk voor stuk pareltjes – kroont Kevin Morby zich tot één van de meest invloedrijke singer-songwriters van het moment. Met zijn unieke stem, intelligente teksten en onevenaarbare songwriting-skills plaatst de Amerikaan zich moeiteloos naast iconen als Mac DeMarco, Kurt Vile, Sharon Van Etten, Will Oldham en Jeff Tweedy. Nadat hij zijn concert in De Roma twee jaar geleden moest annuleren wegens ziekte, rollen we maar wat graag de rode loper uit voor deze mysterieuze god van de indierock.

  Kevin Morby zette zijn eerste stappen in de muziek als bassist van Woods en zanger/gitarist van garagerockband The Babies. Zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling toen hij platen begon uit te brengen onder eigen naam. Harlem River (2013), Still Life (2014), Singing Saw (2016), City Music (2017) en Oh My God (2019) zijn stuk voor stuk meesterwerkjes waarop fans van zowel Bob Dylan, Leonard Cohen en Bill Callahan als die van Big Thief, Iron & Wine en Courtney Barnett hun gading vinden.

  Op zijn nieuwste album Sundowner probeert Kevin Morby de mysterieuze schemering van het Midden-Westen te vatten in een intense muzikale trip. Met vaak niet meer dan zijn gitaar en zijn bezwerende stem, creëert hij haast mythische soundscapes die je doen reflecteren over het leven. Maak je klaar voor een wel heel bijzondere avond in De Roma.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Borgerhout

  Recommandations